Välkommen till Bokslukarinnan i Kalmars bokblogg

I den här bokbloggen vill jag ge dig en guide till nyutkomna böcker och några av lite äldre datum som jag har läst. Bokrecensionerna spänner över olika genrer; deckare, skönlitteratur, verklighetsskildringar, biografier med mera. Ibland kan det vara bra att inte alltid välja det välkända. Gillar du historiska romaner? Kanske att du skulle ge dig i kast med en biografi. Är Camilla Läckberg favoriten? Kanske du skulle ta in på den lite snävare stigen och välja någon debutant. Välj och vraka bland böckerna jag har läst och kommentera gärna.

lördag 18 september 2021

Det slutar med oss av Colleen Hoover

 Lily har studerat på universitetet i Boston. Men hon är uppvuxen i Maine, under jobbiga familjeförhållanden.  Lilys dröm är att öppna en blomsterhandel. 

Så träffar hon Ryan en snygg nerokirug. Han är känslig och snäll och tokig i Lily. Men han är också arrogant, envis och självsäker. 

Allt är så bra att det nästan inte är sant. Men sakta börjar Lily tvivla på deras förhållande. 

Under uppväxten i Maine när Lily var femton år träffar hon Atlas. Han har blivit utslängd från sitt hem och bor i ett ödehus. Lily brukar gå dit med lite förnödenheter till honom. Atlas blir hennes första kärlek och en viktig länk till hennes förflutna. 

Plötsligt dyker han upp i Boston och Lily känner att det hon har byggt upp med Ryan hotas. 

En bok om att hitta sig själv. 

Jag ger den 4 / 5 poäng 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar