Välkommen till Bokslukarinnan i Kalmars bokblogg

I den här bokbloggen vill jag ge dig en guide till nyutkomna böcker och några av lite äldre datum som jag har läst. Bokrecensionerna spänner över olika genrer; deckare, skönlitteratur, verklighetsskildringar, biografier med mera. Ibland kan det vara bra att inte alltid välja det välkända. Gillar du historiska romaner? Kanske att du skulle ge dig i kast med en biografi. Är Camilla Läckberg favoriten? Kanske du skulle ta in på den lite snävare stigen och välja någon debutant. Välj och vraka bland böckerna jag har läst och kommentera gärna.

tisdag 2 mars 2021

Så putsas en skitstövel av Maria Steen

 Carina och Agneta är bästa väninnor, trots att de är så olika. Carina är mer blygsam och tillbakadragen. Godtrogen när det gäller män. Agneta säger vad hon tycker och tänker. Röker och har gärna ett glas rött i handen. 

Carina är sambo med Mats som har ett jobb där han måste resa varannan vecka ofta till Schweiz . Han har alltid dålig täckning. Vad han arbetar vet Carina inte riktigt. 

Kärleken är blind men enligt Agneta kan Carina behöva lite ledsyn. 

När Mats har nästa resa åker han till flygplatsen för att hämta en vän samtidigt som Carina åker dit för att hämta sonen till en man som Agneta är tillsammans med. Samtidigt har Mats fru åkt dit för att överraska Mats när han kommer hem från sin jobbresa. Överraskad är vad Mats blir. 

Så blir Carina och Eva-Lis medvetna om varandra. Förstår att de varit tillsammans med en skitstövel. Men nu får det vara nog.  De bestämmer sig för att hämnas. 

En rolig bok om en ärkeknöl 

Jag ger den 3 / 5 poäng 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar