Välkommen till Bokslukarinnan i Kalmars bokblogg

I den här bokbloggen vill jag ge dig en guide till nyutkomna böcker och några av lite äldre datum som jag har läst. Bokrecensionerna spänner över olika genrer; deckare, skönlitteratur, verklighetsskildringar, biografier med mera. Ibland kan det vara bra att inte alltid välja det välkända. Gillar du historiska romaner? Kanske att du skulle ge dig i kast med en biografi. Är Camilla Läckberg favoriten? Kanske du skulle ta in på den lite snävare stigen och välja någon debutant. Välj och vraka bland böckerna jag har läst och kommentera gärna.

fredag 2 april 2021

Att välja den rätta av Jill Mansfell

 Lottie var en frånskild mamma med två barn. Har  bra kontakt med  sin ex-man, som också bodde i byn. Barnen  har bra kontakt med båda föräldrarna. 

Lottie arbetar i en semesterby för den vänliga  Freddie. Men en dag kommer Freddie och talar om att han sålt företaget. En Tyler Klein från USA hade köpt men att Lottie skulle jobba kvar. 

Freddie talar också om att han har en hjärntumör. 

Lottie och Tyler faller för varandra men det är inte lätt. Nat och Ruby Lotties barn hatar Tyler,  efter att han gjort en del misstag. Så de beslutar sig för att det vore mindre lyckat att inleda ett förhållande. 

Lottie träffar Seb som barnen däremot älskar men Lottie blir förvirrad han är ju inte Tyler och Tyler får besök av en vacker kvinna från USA.

Men är Seb den rätta och är han den han utger sig för? 

Jag ger den 3/ 5 poäng 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar