Välkommen till Bokslukarinnan i Kalmars bokblogg

I den här bokbloggen vill jag ge dig en guide till nyutkomna böcker och några av lite äldre datum som jag har läst. Bokrecensionerna spänner över olika genrer; deckare, skönlitteratur, verklighetsskildringar, biografier med mera. Ibland kan det vara bra att inte alltid välja det välkända. Gillar du historiska romaner? Kanske att du skulle ge dig i kast med en biografi. Är Camilla Läckberg favoriten? Kanske du skulle ta in på den lite snävare stigen och välja någon debutant. Välj och vraka bland böckerna jag har läst och kommentera gärna.

fredag 24 april 2015

You had me at hello av Mhairi McFarlane

När Rachel och Rhys planerar sitt bröllop har de helt olika åsikter och råkar i gräl. Då bestämmer Rachel sig för att göra slut. När hon tänker efter är det han som bestämde och hon som hela tiden har gett efter för Rhys,
Plötsligt är Rachel singel efter tretton år tillsammans med honom. Hennes bästa vän Caroline och deras gemensamma vänner Mindy och Ivar ställer upp för henne, och alltid hjälper det med tequila.
Mindy hjälper Rachel med en lägenhet tills hon hittar någonstans att bo.
När Rachel får veta att hennes ungdomskärlek Ben flyttat till staden ordnar hon ett slumpartat möte. Det är tio år sedan de sågs, då de båda studerade vid universitet, där var de bara väldigt goda vänner.
Ben har gift sig och ser Rachel fortfarande som en god vän men för henne kommer alla känslorna tillbaka. Kommer Rachel att kunna leva med att bara vara vänner ?
En romantisk bok med humor och vassa repliker, om gränsen mellan vänskap och kärlek. Hur olika val eller att inte göra något påverkar våra liv.
Den får 5 / 5 poäng.

1 kommentar:

  1. Hej, jag heter "ALLIE REYNA" Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

    Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter ... Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

    Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp honom på 7 (926) 512-8701.

    SvaraRadera