Välkommen till Bokslukarinnan i Kalmars bokblogg

I den här bokbloggen vill jag ge dig en guide till nyutkomna böcker och några av lite äldre datum som jag har läst. Bokrecensionerna spänner över olika genrer; deckare, skönlitteratur, verklighetsskildringar, biografier med mera. Ibland kan det vara bra att inte alltid välja det välkända. Gillar du historiska romaner? Kanske att du skulle ge dig i kast med en biografi. Är Camilla Läckberg favoriten? Kanske du skulle ta in på den lite snävare stigen och välja någon debutant. Välj och vraka bland böckerna jag har läst och kommentera gärna.

tisdag 2 januari 2018

Bakom stängda dörrar av B. A. Paris

Grace och Jack verkar vara det perfekta paret. Han är en rik advokat och Grace en slank hemmafru. De bor i en fantastisk villa och är så förälskade att de inte viker från varandas sida. De ger trevliga middagar med god mat som Grace lagat. Dessutom älskar Grace sin lillasyster som har Down Syndrom och snart ska flytta  hem till dem. Man skulle vilja lära känna Grace bättre.
Men det är svårt när Grace aldrig svarar i telefon och bestämmer de för att träffas över en lunch ger hon alltid återbud. Inte ens en kopp kaffe kan hon komma på,  fast hon är hemmafru och inte har något barn.
När Grace är hemifrån har hon ingen mobil inte ens en penna med sig. Hon är alltid tillsammans med Jack.
Varför är den stora grinden alltid låst och det är ståljalusier för fönsterna på bottenvåningen. Vad pågår egentligen när bjudning är över?
En spännande och hemsk,  psykologisk thriller där jag måste få veta hur det går för Grace. Hur ska hon klara sig  från det helvete som hennes äktenskap har blivit och ska hon kunna skydda sin lillasyster?
Jag ger den 5/ 5 poäng

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar