Välkommen till Bokslukarinnan i Kalmars bokblogg

I den här bokbloggen vill jag ge dig en guide till nyutkomna böcker och några av lite äldre datum som jag har läst. Bokrecensionerna spänner över olika genrer; deckare, skönlitteratur, verklighetsskildringar, biografier med mera. Ibland kan det vara bra att inte alltid välja det välkända. Gillar du historiska romaner? Kanske att du skulle ge dig i kast med en biografi. Är Camilla Läckberg favoriten? Kanske du skulle ta in på den lite snävare stigen och välja någon debutant. Välj och vraka bland böckerna jag har läst och kommentera gärna.

söndag 27 december 2015

Tillbaka till Black Rabbit Hall av Eve Chase

Black rabbit hall är ett vackert men förfallet gods i Cornwall. Där tillbringade familjen Alton sina sommardagar på 60- talet. Det är föräldrarna Nancy och Hugo samt tvillingarna Amber och Tony, Barney och lillasyster Kitty. Där har de underbara lata sommardagar.
Men en dag är tragedin där och hela familjen förändrats. Döden slår till och inget blir som förut.
30 år senare söker Lorna och Jon ett ställe att hålla sitt bröllop på. Lorna faller för det gamla nedslitna godset. Hon känner en samhörighet och beslutar sig för att ta reda på mer om huset. Jon däremot vill hitta något annat.  om inte så för säkerheten skull.
Miljöerna och karaktärerna är mycket bra beskrivna.
En roman om kärlek och familjehemligheter.
Romanen får 4 / 5 poäng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar