Välkommen till Bokslukarinnan i Kalmars bokblogg

I den här bokbloggen vill jag ge dig en guide till nyutkomna böcker och några av lite äldre datum som jag har läst. Bokrecensionerna spänner över olika genrer; deckare, skönlitteratur, verklighetsskildringar, biografier med mera. Ibland kan det vara bra att inte alltid välja det välkända. Gillar du historiska romaner? Kanske att du skulle ge dig i kast med en biografi. Är Camilla Läckberg favoriten? Kanske du skulle ta in på den lite snävare stigen och välja någon debutant. Välj och vraka bland böckerna jag har läst och kommentera gärna.

lördag 1 oktober 2016

Mindfulness för losers av Christoffer Holst

Pamela Svensson bor i en liten by i Jämtland. Hon är 27 år och bor fortfarande hemma hos sina föräldrar i deras källare.
Livet är trist och sedan hon var med i dokusåpan "Heta  Nätter " ser hennes kompisar ner på henne.
Pamela har alltid varit kär i den amerikanska skådespelaren Ward  Crust. När hon får höra att han ska komma till Stockholm måste hon bara åka dit.
Pamela tar sin fars veteranbil och åker, men det är inte så lätt att klara sig i Stockholm, utan jobb, bostad eller pengar.
Efter ett par nätter i bilen, träffar hon Gloria en  mindfulness coachning som har kurser, finns i tvn och skriver på en bok. Av Gloria får Pamela erbjudande att sova i hennes gästrum mot att jobba som hennes assistent, naturligtvis utan lön.
I Glorias flotta våningen bor även hennes lillebror Sebbe. En  mopedåkande muskelbyggare.
MåBra bok om hur man vill att livet skall vara och att få vara den man är, med mycket humor.
Boken får 4/5 poäng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar