Välkommen till Bokslukarinnan i Kalmars bokblogg

I den här bokbloggen vill jag ge dig en guide till nyutkomna böcker och några av lite äldre datum som jag har läst. Bokrecensionerna spänner över olika genrer; deckare, skönlitteratur, verklighetsskildringar, biografier med mera. Ibland kan det vara bra att inte alltid välja det välkända. Gillar du historiska romaner? Kanske att du skulle ge dig i kast med en biografi. Är Camilla Läckberg favoriten? Kanske du skulle ta in på den lite snävare stigen och välja någon debutant. Välj och vraka bland böckerna jag har läst och kommentera gärna.

söndag 7 juni 2015

Sju jävligt långa dagar av Jonathan Tropper

Judd ska överraska sin hustru på hennes födelsedag med tårta. Men hittar henne i deras säng med sin chef radioprofilen Wade Boulanger. Han ser att hans liv är förstört. Därefter följer en ingående beskrivning av deras samlag, tills han vaknar upp och trycker tårtan i baken på sin chef.
Hans äktenskap är över och han har inget arbete, ingenstans att bo.
Två månader senare på väg till sin fars begravning får han reda på att hans exfru är gravid.
Dessutom  har hans far bestämt att hans familj ska sitta shiva i sju dagar, en judisk tradition där familjen ska sörja i en vecka.
Familjen samlas motvilligt och börja där slita varandra i stycken. Det och lite bajshumor, mycket runda ord. Sedan orkade jag inte läsa länge, inte min typ av humor.
0 / 5 poäng av mig.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker den var rätt kul, faktiskt! Haha. Fast sedan har jag läst några fler böcker av samma författare och det känns att han upprepar sig mycket..

    SvaraRadera
  2. Vi har alla olika humor
    inget fel i det !

    SvaraRadera