Välkommen till Bokslukarinnan i Kalmars bokblogg

I den här bokbloggen vill jag ge dig en guide till nyutkomna böcker och några av lite äldre datum som jag har läst. Bokrecensionerna spänner över olika genrer; deckare, skönlitteratur, verklighetsskildringar, biografier med mera. Ibland kan det vara bra att inte alltid välja det välkända. Gillar du historiska romaner? Kanske att du skulle ge dig i kast med en biografi. Är Camilla Läckberg favoriten? Kanske du skulle ta in på den lite snävare stigen och välja någon debutant. Välj och vraka bland böckerna jag har läst och kommentera gärna.

onsdag 3 juni 2015

Tango för vilsna själar av Lucy Dillon

Den före detta proffsdanserskan Angelica återvänder till Longhamton för att städa ur sin mors hem. Då hon packar upp sina dansklänningar bestämmer sig Angelica för att starta en kurs i sällskapsdans.
Dit kommer Ross och Kate som fått rådet att göra något tillsammans på familjerådgivningen, för att rädda sitt äktenskap.
Lauren som ska öva upp sin dans till sitt sagobröllop och Criss som helst vill ha bröllopet gjort. Han har problem med var fötterna är i brudvalsen.
Laurens föräldrar Bridget och Frank är också där de tycker om att dansa. Men Bridget har problem som hon döljer för sin make och dotter.
Under Angelicas ledningen lär de sig de olika stegen i danserna. Samtidigt som de lär känna en ny sida hos sin partner och sig själva, vad som är viktigt i livet.
3/5 poäng av mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar