Välkommen till Bokslukarinnan i Kalmars bokblogg

I den här bokbloggen vill jag ge dig en guide till nyutkomna böcker och några av lite äldre datum som jag har läst. Bokrecensionerna spänner över olika genrer; deckare, skönlitteratur, verklighetsskildringar, biografier med mera. Ibland kan det vara bra att inte alltid välja det välkända. Gillar du historiska romaner? Kanske att du skulle ge dig i kast med en biografi. Är Camilla Läckberg favoriten? Kanske du skulle ta in på den lite snävare stigen och välja någon debutant. Välj och vraka bland böckerna jag har läst och kommentera gärna.

söndag 12 oktober 2014

Jakthundarna av Jörn Lier Hoest

Efter 17år i fängelse dömd för ett mord på en flicka släpps Rudolf Haglund. Han har hela tiden förklarat sig oskyldig till mordet. Nu påstår han att polisen planterade bevis mot honom och att han kan bevisa det. William Wisting som hade det övergripande ansvaret blir avstängd från sin tjänst under utredningen.
Utan tillgång till polisens resurser bestämmer han för att ta reda på vad som egentligen hände. Wisting får hjälp av sin dotter Line som är kriminalreporter. Under deras utredning försvinner en flicka till. Både för att rentvå sig själv och om möjligt hitta den sista försvunna flickan.  3/5 poäng av mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar