Välkommen till Bokslukarinnan i Kalmars bokblogg

I den här bokbloggen vill jag ge dig en guide till nyutkomna böcker och några av lite äldre datum som jag har läst. Bokrecensionerna spänner över olika genrer; deckare, skönlitteratur, verklighetsskildringar, biografier med mera. Ibland kan det vara bra att inte alltid välja det välkända. Gillar du historiska romaner? Kanske att du skulle ge dig i kast med en biografi. Är Camilla Läckberg favoriten? Kanske du skulle ta in på den lite snävare stigen och välja någon debutant. Välj och vraka bland böckerna jag har läst och kommentera gärna.

måndag 3 november 2014

Dubbelspel av David Baldacci


  • Ett barnkalas hålls på Camp David. Senare hittades brorsdottern till presidentfrun bortförd. Barnet mamma var mördad, pappan  nedslagen och hennes syskon var nersövda. Vem hade kidnappat presidentenfruns brorsdotter. Gällde det rikes säkerhet eller var det pengar förövaren ville ha?
  • FIB undersöker vad som hänt. Presidentens hustru ber Sean King och hans partner Michelle Maxwell om hjälp att hitta flickan. De är nu privatdetektiver men har varit vid Secret Servise.Sean har ett förflutet med presidentens fru, när han hjälpte presidenten ur en politisk knipa, hon litar inte på någon annan.
  • Samtidigt i en avlägsen del av Alabama hålls flickan fångad i en gruva där finns också en fångad kvinna. De har vad de behöver förutom sin frihet
  • Vad är motivet? En spännande thriller med bra beskrivning av karaktärerna.
  • 3/5 poäng av mig..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar