Välkommen till Bokslukarinnan i Kalmars bokblogg

I den här bokbloggen vill jag ge dig en guide till nyutkomna böcker och några av lite äldre datum som jag har läst. Bokrecensionerna spänner över olika genrer; deckare, skönlitteratur, verklighetsskildringar, biografier med mera. Ibland kan det vara bra att inte alltid välja det välkända. Gillar du historiska romaner? Kanske att du skulle ge dig i kast med en biografi. Är Camilla Läckberg favoriten? Kanske du skulle ta in på den lite snävare stigen och välja någon debutant. Välj och vraka bland böckerna jag har läst och kommentera gärna.

torsdag 19 mars 2015

Ödesgudinnan på Salong d ' Amour av Anna Jansson

Angelica Lagermark har sin salong i södra Visby. Hon är änka sedan sju år.  När man kommer dit fråga hon alltid vad kan jag göra för dig. Då menar hon inte bara frisyren utan att hjälpa människor i olika livssituationer. Angelica får möta människor som bär på både sorg och glädje, hon får ofta deras förtroende.
  Ricky som hon har lovat uppfostra och laga mat, är hennes medarbetare. Tillsammans har de ett snillrikt system där de matchar olika personer som de tror ska passa varandra. Alla behöver kärlek. De hjälper även människor med olika problem.
Det händer naturligtvis många dråpliga historier, när de blir så kallade ödesguddinor.
Naturligtvis kan inte Anna Jansson låta bli att skriva in några mindre kriminalhistorier, deckarförfattare som hon är.
Boken handlar om hårfrisörskan Angelica som har tid och bryr sig om allt och alla.
3 / 5 poäng av mig.

1 kommentar:

  1. Hej, jag heter "ALLIE REYNA" Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

    Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter ... Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

    Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp honom på 7 (926) 512-8701.

    SvaraRadera