Välkommen till Bokslukarinnan i Kalmars bokblogg

I den här bokbloggen vill jag ge dig en guide till nyutkomna böcker och några av lite äldre datum som jag har läst. Bokrecensionerna spänner över olika genrer; deckare, skönlitteratur, verklighetsskildringar, biografier med mera. Ibland kan det vara bra att inte alltid välja det välkända. Gillar du historiska romaner? Kanske att du skulle ge dig i kast med en biografi. Är Camilla Läckberg favoriten? Kanske du skulle ta in på den lite snävare stigen och välja någon debutant. Välj och vraka bland böckerna jag har läst och kommentera gärna.

söndag 1 mars 2015

Nödrop av Lottie Knutson

Lottie en informationschef på Fritidsresor talar om hur vi hanterar olika kriser, som alla mer eller mindre drabbas av
Hon blev Lottie med svenska folket under flodvågskatastrofen som drabbade Thailand och Indonesien, julen 2004. Lottie blev fritidsresors ansikte utåt som rapporterade sakligt hur förhållandet var där nere. Hur fritidsresor åkte ner med tomma flygplan efter några sms med tanke på det värsta scenariot. Hur sent UD reagerade Att de fick sitta i telefonkö för att kunna informera dem hur 1000 - tals människor drabbades. Sedan efterspelet vem som var syndabocken.
Människor som drabbas av nedskärningar på arbetsplatsen, hur en del mister fotfästet medan andra ser en ny chans att gå vidare i livet. Arbetet är en viktig del av vår vardag och man ska kunna arbeta självständigt utan att vara rädd för någon högre upp. Arbetsplatsen har en hård miljö idag.
Några av alla våra kriser som Lottie tar upp för att hitta modet, kunna gå vidare  och gå lite utanför all kontroll.
3 / 5 poäng av mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar