Välkommen till Bokslukarinnan i Kalmars bokblogg

I den här bokbloggen vill jag ge dig en guide till nyutkomna böcker och några av lite äldre datum som jag har läst. Bokrecensionerna spänner över olika genrer; deckare, skönlitteratur, verklighetsskildringar, biografier med mera. Ibland kan det vara bra att inte alltid välja det välkända. Gillar du historiska romaner? Kanske att du skulle ge dig i kast med en biografi. Är Camilla Läckberg favoriten? Kanske du skulle ta in på den lite snävare stigen och välja någon debutant. Välj och vraka bland böckerna jag har läst och kommentera gärna.

torsdag 26 mars 2015

Utan personligt ansvar av Lena Andersson

Ester är en hemarbetande skrivare när hon möter Olof som är skådespelare blir hon handlöst förälskad. Men efter en lunchträff där Ester säger att hon vill leva med honom blir hon deprimerad. Olof berättar att han är gift och tänker så förbli. Ester går hem och raderar hans telefonnummer och försöker glömma honom. Då kommer ett sms där han upprepar det han sagt förut, men ger henne komplimanger. Ester undrar varför Olof skickar ett sms när han tydligt förklarat att han inte vill ha en relation. Men det kanske är hans handling som gäller. Några dagar senare kommer ett nytt sms och snart har de inlett en relation.
Ester blir hans älskarinna. Hon tyder allt Olof säger till att han ska skilja sig. För varför vara gift när det är henne han älskar och vill vara med.
När Ester vill vara med honom drar han sig undan och när hon drar sig tillbaka lockar Olof.
Vännerna varnar Ester och säger att han vill ha både sin fru och henne som älskarinna.
Trots att han är med sin fru på helgerna och semestern,  kan Ester inte göra slut utan hoppas på att han ska skilja sig.
Vill du veta hur det slutar, läs då boken.
3/5 poäng av mig.s

1 kommentar:

  1. Hej, jag heter "ALLIE REYNA" Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

    Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter ... Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

    Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp honom på 7 (926) 512-8701.

    SvaraRadera