Välkommen till Bokslukarinnan i Kalmars bokblogg

I den här bokbloggen vill jag ge dig en guide till nyutkomna böcker och några av lite äldre datum som jag har läst. Bokrecensionerna spänner över olika genrer; deckare, skönlitteratur, verklighetsskildringar, biografier med mera. Ibland kan det vara bra att inte alltid välja det välkända. Gillar du historiska romaner? Kanske att du skulle ge dig i kast med en biografi. Är Camilla Läckberg favoriten? Kanske du skulle ta in på den lite snävare stigen och välja någon debutant. Välj och vraka bland böckerna jag har läst och kommentera gärna.

torsdag 7 januari 2016

Söta drömmar av Susan Mallery

Tre systrar som har tappat kontakten med varandra. Tvåäggstvillingarna Claier, Nicole och lillasyster Jesse.
Romanen handlar mest om Claire Keyes en världsberömd konsertpianist som åkte hemifrån redan som sexåring för att utveckla sin talang. Hon har aldrig haft ett seriöst förhållande eller behövt ta hand om sig själv. Karriären har hindrat hennes kontakt med systrarna.
Så ringer Jesse en dag och säger att Nicole ska opereras och behöver hjälp , när hon återhämtar sig. Claire ser detta som sin chans att reparera förhållandet med systrarna. Så trots att hon inget kan om hushållsarbete lovar hon att komma.
På hennes önskelista över saker hon vill står, reparera förhållandet med systrarna, att bli kär och ha sex. Hon är ändå 28 år och oskuld.
Nicolas vän Wyatt kan vara ett lämpligt val, det slår gnistor emellan dem när de möts.
Romanen är som en Harlequenbok väldigt lättläst med förutsägbart slut.
Boken får 1 / 5 poäng av mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar